06 - 20550060    shop@tokomarta.nl

Helaas zijn de workshops tijdelijk niet mogelijk ivm de coronamaatregelen


Masterclass Indische Rijsttafel

Voor de meer gevorderden is er een Masterclass Indische Rijsttafel. Je moet wel kunnen snijden en enige ervaring in de keuken hebben. Het gaat hier sneller dan in de gewone workshops. We maken zowel sambals als gerechten. Daarvoor beginnen we bij de bumbu, het hart van elk Indisch gerecht.

In de Masterclass wordt uitgebreid ingegaan op de Indische kruiden en het gebruik ervan. We maken een aantal echt authentieke gerechten en eten de gerechten dan gezamenlijk op. De recepten van de Masterclass krijgt u natuurlijk mee naar huis.

De prijs voor deze uitdagende workshop die ongeveer 4 uur duurt, is 69,50 per persoon, inclusief koffie of thee, fris of sap, wijn en bier. Voor de ingredienten zorgen wij natuurlijk. Aan deze workshop kunnen maximaal 8 personen deelnemen.


Prijs Masterclass Rijsttafel

De Masterclass Indische rijsttafel workshop kost euro 69,50 per persoon, inclusief alle ingredienten, drankjes, begeleiding en recepten.


Workshop Indische rijsttafel

Ben je nu helemaal gepakt door de heerlijke smaken van Indische gerechten, dan wil je natuurlijk meer? Koken met bumbu's en sambals die je zelf maakt is dan jouw ding.

Kom daarvoor naar deze workshop, waar je kennis maakt met de Indische ingredienten en kookwijzen. Je leert er de bumbu's en sambals maken en de samenstelling van een Indische Rijsttafel heeft dan voor jou geen geheimen meer. We koken een aantal typisch Indische gerechten en eten die dan gezamenlijk op in het restaurantgedeelte.

De workshops worden gegeven in Diepenveen (bij Deventer) in een uitgebreide professionele keuken. De workshop duurt ongeveer 4 uur. Het minimaal aantal deelnemers is 8, het maximaal aantal deelnemers is 20.

Prijs Workshop Rijsttafel

De Indische rijsttafel workshop kost euro 49,50 per persoon, inclusief alle ingredienten, drankjes, begeleiding en recepten.

Workshop Sambal maken

Tijdens de workshop maak je een paar sambals van verse producten. Je bereid vier verschillende soorten sambal; van de milde, zoetige sambal badjak tot de frisse sambal djeruk perut. Of een sambal met tempeh. Na afloop neem je natuurlijk je zelfgemaakte sambals mee naar huis! De recepten krijg je ook mee, zodat je ook thuis deze heerlijke sambals nog eens kan namaken.

De prijs voor deze pittige workshop die ongeveer 2,5 uur duurt, is 29,50 per persoon, inclusief koffie of thee met een stukje spekkoek, fris of sap.

Prijs Workshop sambal maken

De Indische rijsttafel workshop kost euro 29,50 per persoon, inclusief alle ingredienten, begeleiding en recepten.

Contact over deze Masterclass of workshops

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem contact met me op.

06-20550060 of stuur een mail info@tokomarta.nl